Kellovaruste.fi osaksi Gear & Goods -verkkokauppaa!

Kellovaruste on nyt Gear & Goods!

Gear & Goods -verkkokauppa (Enthusiast´s Gear & Goods Oy) ja Kyöstilän Kello Oy (3228506-3) ovat sopineet järjestelystä, jossa kellovaruste.fi - verkkokaupan varasto, verkkokauppa ja sosiaalisen median kanavat siirtyvät osaksi Gear & Goods -verkkokauppaa. Kelloseppä Oskari Kyöstilä siirtyy yrittäjyydestä maineikkaan suomalaisen jälleenmyyjäliikkeen, Osk.Lindroosin palvelukseen. 

Kellovaruste.fi - on ollut erittäin laadukas kellotarvikkeiden erikoiskauppa, joka on myynyt kellonliikuttajia, kellobokseja, kellon rannekkeita ja muita kellotarvikkeita. Verkkokaupan lisäksi yritys toimi Kouvolassa yhdessä Kellomesta.fi -arvokelloihin erikoistuneen yrityksen kanssa. 

Toivotamme Oskarille menestystä kellosepän vaativalla uralla ja lupaamme vaalia Kellovarusteen hienoa asiakastyötä tulevaisuudessakin. Kiitos Kellovaruste.fi asiakkaille ja tervetuloa asiakkaaksemme Gear & Goods -verkkokauppaan. 

Kellovaruste.fi -verkkokaupan varasto on nyt saatavilla osoitteesta gearandgoods.fi. Tutustu uuteen varastoon tästä linkistä: Kellovaruste

Kellovaruste.fi -verkkokaupan varaston myötä Gear & Goods -verkkokaupasta saa nyt entistä enemmän laadukkaita tarvikkeita kelloharrastajille. 

Uusia tuotemerkkejä: 

Heisse & Söhne

Chronovision

Designhutte

Rios1931

Benson

Joseph Bonnie

Loctite

Renata

Heli

Myös Kellovarusteen sosiaalisen median kanavat herätetään henkiin, käyppä seuraamassa!

-->Facebook<--

Jätä kommentti

Osta nyt